Om bloggen

Recoverybloggen ble startet i februar 2018, og drives på frivillig basis av ergoterapeutene Vegard Eide Dall og Torbjørn Svendsen. 

Målsetning for bloggen er å spre kunnskap og håp omkring psykisk helse. Innholdet på bloggen vil være intervjuer med personer som har erfaring med psykiske helseproblemer, og intervjuer med fagpersoner, brukerorganisasjoner og andre som kan belyse temaer som kommer frem i personintervjuene, eller som er aktuelle av andre årsaker.

Vi har også et håp om å kunne påvirke tjenestene til å reflektere over egen praksis og bli mer recoveryorienterte, gjennom systematisk refleksjon. Les mer om dette her.

Du kan følge Recoverybloggen på Facebook, Instagram eller Twitter.

Napha har skrevet om bloggen vår, les saken her. Recoverybloggen har også blitt intervjuet av Napha i forbindelse med korona-krisen, les saken her.

Recoverybloggerne
Vegard Eide Dall (til venstre) og Torbjørn Svendsen. Foto: Roald Lund Fleiner, Napha.

Om oss:

Torbjørn Svendsen – 37 år – spesialergoterapeut. Har jobbet innen psykisk helsearbeid i kommunen siden 2008. Har fullført tverrfaglig videreutdanning i psykisk helsearbeid og videreutdanning innen aktivitetsvitenskap. Liker og har interesse for sport, være i fysisk aktivitet i form av turer i skog og mark eller fisketurer, lage mat, brygge øl, reise, spille data- og TV-spill, slappe av med en god TV-serie og tilbringe tid med familie eller venner.

Vegard Eide Dall – 42 år – spesialergoterapeut. Har jobbet innen psykisk helsearbeid i kommunen siden 2009. Har videreutdanning i Motiverende Intervju, Kognitiv Terapi og EMDR. Liker å være med familien, trene, lære nye ting, lese og sitte foran dataen.