Om bloggen

Torbjørn Svendsen – 33 år – spesialergoterapeut. Har jobbet innen psykisk helsearbeid i kommunen siden 2008. Har fullført tverrfaglig videreutdanning i psykisk helsearbeid og videreutdanning innen aktivitetsvitenskap. Liker og har interesse for sport, være i fysisk aktivitet i form av turer i skog og mark eller fisketurer, lage mat, brygge øl, reise, spille data- og TV-spill, slappe av med en god TV-serie og tilbringe tid med familie eller venner.

Vegard Eide Dall – 38 år – ergoterapeut. Har jobbet innen psykisk helsearbeid i kommunen siden 2009. Har videreutdanning i Motiverende Intervju og Kognitiv Terapi. Liker å være med familien, trene, lære nye ting, lese og sitte foran dataen.

Vi starter denne bloggen fordi det å jobbe recoveryorientert har gjort at vi har endret, og stadig endrer måten vår å tenke på psykisk helsearbeid på. Vi vil dele erfaringene våre her, og håper vi etterhvert kan få innspill også fra andre. Planen er å skrive litt om våre egne tanker om recovery og litt om andres, og se om vi kan få snakket med noen interessante mennesker etter hvert. Vi håper å få skrevet noe her annenhver uke, iallefall ikke særlig mye sjeldnere, men kanskje litt oftere.

 

vegardsrecoverymodell fremhevet

Illustrasjon: Irene Saitoti Medukenye