Recoverybloggen sin julekalender

Recoverybloggens julekalender – Illustrasjon: Vegard Eide Dall

Den 1. desember går vi i gang med vår egen lille julekalender! Denne kan du få med deg ved å følge oss på sosiale medier; Facebook og Instagram.

Veldig mange har blandete følelser nå som julen nærmer seg. Noen har vonde minner fra julen. Andre har gode minner som de ikke føler at de klarer å nå opp til. Mange har noen eller noe de savner ekstra i høytiden. Mange føler på et press og tenker at alt må være perfekt. Vi i Recoverybloggen har prøvd å lage en julekalender med sitater og råd til ettertanke og forhåpentligvis til nytte for noen. Noe har vi hentet fra intervjuene vi har gjort med ulike mennesker, noe er hentet fra Mental Helse og Rådet for Psykisk Helse sine nettsider, og noe har vi kommet på selv. 

Kommenter gjerne og la oss få vite hva du synes? Alle som legger igjen en kommentar på Facebook eller Instagram er med i trekningen av en Recoverybloggen-kopp som trekkes i slutten av desember!

Julekalenderen vil også være mulig å laste ned i sin helhet her, hvis du vil henge den opp på kjøleskapet eller klippe ut lappene for å ha dem i pakkekalenderen.

Vårt tips til alle uten ti tommeltotter: Skriv ut julekalenderen og klipp den ut. Lag et hull i hver lapp, og tre en tråd igjennom. Da kan du rive av en luke/ett ark for hver dag – Foto: Recoverybloggen

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s