Recoverybloggen

Kjære leser!

Nå som vi har klart å starte en blogg, tenkte vi å introdusere oss!

Torbjørn Svendsen – 33 år – spesialergoterapeut. Har jobbet innen psykisk helsearbeid i kommunen siden 2008. Har fullført tverrfaglig videreutdanning i psykisk helsearbeid og videreutdanning innen aktivitetsvitenskap. Liker og har interesse for sport, være i fysisk aktivitet i form av turer i skog og mark eller fisketurer, lage mat, brygge øl, reise, spille data- og TV-spill, slappe av med en god TV-serie og tilbringe tid med familie eller venner.

Vegard Eide Dall – 38 år – ergoterapeut. Har jobbet innen psykisk helsearbeid i kommunen siden 2009. Har videreutdanning i Motiverende Intervju og Kognitiv Terapi. Liker å være med familien, trene, lære nye ting, lese og sitte foran dataen.

I september 2017 var vi med å starte et nytt team i Trondheim Kommune, Mestringsteam. Erfaringskonsulent Tone Berg har skrevet litt om oss på sin egen nettside og på NAPHA.no.

Mestringsteamet jobber recoveryorientert, så vi har begynt å prøve å forstå psykisk helsearbeid på en annen måte enn tidligere. Vi har blant annet brukt heftet 100 råd som fremmer recovery. Vi kommer til å skrive mye mer om recovery senere.

Vi starter denne bloggen fordi det å jobbe recoveryorientert har gjort at vi har endret, og stadig endrer måten vår å tenke på psykisk helsearbeid på. Vi vil dele erfaringene våre her, og håper vi etterhvert kan få innspill også fra andre. Planen er å skrive litt om våre egne tanker om recovery og litt om andres, og se om vi kan få snakket med noen interessante mennesker etter hvert. Vi håper å få skrevet noe her annenhver uke, iallefall ikke særlig mye sjeldnere, men kanskje litt oftere. 

Til slutt et sitat av Friedrich Wilhelm Nietzche om det å tenke annerledes om psykisk helse:

‘And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music’.     

kellyillustrasjonbeskjært

Illustrasjon: Kelly Ackroyd

5 kommentarer

    1. Takk for hilsning Torill! Velkommen tilbake skal du være! Vi håper på å få publisert noe jevnlig slik at du får noe nytt å lese de gangene du stikker innom 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s