Recoverybloggen

Om bloggen:
Recoverybloggen ble startet i februar 2018, og drives på frivillig basis av ergoterapeutene Vegard Eide Dall og Torbjørn Svendsen. 

Målsetning for bloggen er å spre kunnskap og håp omkring psykisk helse. Innholdet på bloggen vil være intervjuer med personer som har erfaring med psykiske helseproblemer, og intervjuer med fagpersoner, brukerorganisasjoner og andre som kan belyse temaer som kommer frem i personintervjuene, eller som er aktuelle av andre årsaker. 

Vi har også et håp om å kunne påvirke tjenestene til å reflektere over egen praksis og bli mer recoveryorienterte, gjennom systematisk refleksjon. Les mer om dette her.

Du kan følge Recoverybloggen på Facebook, Instagram eller Twitter.

Ta gjerne en titt i nettbutikken vår! Størsteparten av inntektene fra butikken går til Prima AS, som ansetter folk som faller utenfor det ordinære arbeidslivet. Resten går i sin helhet til drift av Recoverybloggen!

Recoverybloggen har vært omtalt av Napha, les saken her. 

Recoverybloggerne
Vegard Eide Dall (til venstre) og Torbjørn Svendsen. Foto: Roald Lund Fleiner, Napha.

Om oss

Torbjørn Svendsen – 37 år – spesialergoterapeut. Har jobbet innen psykisk helsearbeid i kommunen siden 2008. Har fullført tverrfaglig videreutdanning i psykisk helsearbeid og videreutdanning innen aktivitetsvitenskap. Liker og har interesse for sport, være i fysisk aktivitet i form av turer i skog og mark eller fisketurer, lage mat, brygge øl, reise, spille data- og TV-spill, slappe av med en god TV-serie og tilbringe tid med familie eller venner.

Vegard Eide Dall – 42 år – ergoterapeut. Har jobbet innen psykisk helsearbeid i kommunen siden 2009. Har videreutdanning i Motiverende Intervju og Kognitiv Terapi. Liker å være med familien, trene, lære nye ting, lese og sitte foran dataen.

Vil du støtte arbeidet vårt? Da kan du vippse for eksempel 25,- eller 50,- kroner til Foreningen Recoverybloggen på Vippsnummer #723906. Alle donasjoner går i sin helhet til drift av bloggen!

5 kommentarer

    1. Takk for hilsning Torill! Velkommen tilbake skal du være! Vi håper på å få publisert noe jevnlig slik at du får noe nytt å lese de gangene du stikker innom 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s