God jul og godt nytt år fra oss i Recoverybloggen

God jul, og godt nytt år! Vi i Recoverybloggen takker våre følgere for året som har gått!

Foto: Recoverybloggen

Det som for oss startet som et lite hobbyprosjekt har vokst seg til en blogg med nesten 1000 følgere på Facebook. Da vi startet tenkte vi at kanskje noen av kollegene våre kom til å lese det vi skrev, nå har 15.900 klikket seg inn på bloggen. Vårt mest leste innlegg er intervjuet med Sandra, som har over 1800 visninger.

Vi startet med en tanke om å kunne stille de spørsmålene vi ikke får stilt i arbeidshverdagen vår. Nå er målene tydeligere: Vi ønsker å spre kunnskap og håp rundt psykiske lidelser, og vi ønsker å påvirke tjenestene til å bli mer recoveryorienterte!

Vi intervjuer folk med egenerfaring med psykiske helseutfordringer, og spør dem hva som hjalp. Vi utforsker temaene videre ved å intervjue brukerorganisasjoner og fagfolk. Refleksjonskortene våre har flere hundre nedlastinger, i tillegg til dem vi har sendt ut per e-post.

For oss blir det stadig mer tydelig at det er interesse for det vi holder på med. Vi får også gode tilbakemeldinger fra lesere som har hatt nytte av bloggen, både personlig og i arbeidet sitt.

Vi er veldig glade for at dere følger oss, og håper dere fortsetter å dele, kommentere og like innleggene våre, slik at vi kan nå enda bredere ut!

Vi oppfordrer til å følge oss på sosiale medier, enten på Facebook, Instagram eller Twitter.

Vi har mange spennende planer for 2020 som vi gleder oss til å dele med dere. Hva ønsker du/dere å lese mer om på bloggen i 2020?

Vil du støtte arbeidet vårt? Da kan du vippse for eksempel 25,- eller 50,- kroner til Foreningen Recoverybloggen på Vippsnummer #723906. Alle donasjoner går i sin helhet til drift av bloggen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s