Recoverybloggen er vinner av Erganeprisen 2020

83286638-7BBD-4A89-B4A5-CA25850BB810
Fotomontasje: Recoverybloggen

Kjære lesere,

Siden vi startet bloggen i begynnelsen av 2018 har vi vært så heldige å få svært mye støtte og positive tilbakemeldinger. Folk har latt oss intervjue dem inngående og åpent om sine psykiske helseutfordringer, fagfolk har villig vekk svart på alle våre smarte og mindre smarte spørsmål. Vår flotte arbeidsgiver, Mestringsteamet i Trondheim Kommune, har støttet oss ved å være fleksibel og oppmuntrende helt siden den spede starten. Vi har blitt nevnt både på Napha.no og i Ergoterapeuten og mange av dere lesere har delt innleggene våre med venner og kjente.

Allikevel er vi ganske overveldet over å være vinnere av selveste Erganeprisen 2020! Sist den ble delt ut var i 2017. I begrunnelsen sto det:

‘I tildelingen av Erganeprisen 2020 har forbundsstyret vektlagt at Vegard Eide Dall og Torbjørn Svendsen med Recoverybloggen har gjort en vesentlig innsats for å fremme ergoterapi gjennom positiv profilering og synliggjøring. Bloggen sprer kunnskap om recoverytilnærming og psykisk helse, samt bidrar til refleksjon over egen praksis. 

Erganeprisen er en hedersbetegnelse i Norsk Ergoterapeutforbund og deles ut til et medlem/medlemmer av Ergoterapeutene som har gjort vesentlig innsats for å fremme ergoterapi.’ 

Tusen, tusen takk til alle våre lesere for støtten og for alle tilbakemeldingene. Tusen takk til alle som har stilt opp som intervjuobjekter, som illustratører og alle dere andre som har hjulpet og støttet oss. En helt spesiell takk til Vegard Stolpnessæter som aldri sier nei til å tegne for oss selv om vi ikke har en krone å betale ham med, til Ottar Ness som alltid hjelper oss når vi ikke vet hvem vi skal spørre, og til Guro Ulriksen, avdelingsleder i Mestringsteam, som er vår selverklærte største fan. Og til selveste ‘Erganen’, Nils Erik Ness, tusen takk for all oppmuntringen underveis.

Vi ønsker også å gratulere «Ergotrip med Siv Iren og Ingunn»  som også har fått denne utmerkelsen. Vi anbefaler alle som har interesse for ergoterapi-faget om å sjekke ut denne podcasten.

Vi har brukt en del hundre timer på bloggen så langt, nå har vi motivasjonen på plass for å bruke noen hundre til! Følg med på bloggen fremover, vi har spennende ting på gang i løpet av de neste par ukene! Og følg oss gjerne på Facebook, Instagram og Twitter.

Vil du støtte arbeidet vårt? Da kan du vippse for eksempel 25,- eller 50,- kroner til Foreningen Recoverybloggen på Vippsnummer #723906. Alle donasjoner går i sin helhet til drift av bloggen!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s