Vil du støtte Recoverybloggen? 

Illustrasjon: Vegard Stolpnessæter

Som mange av våre lesere allerede vet så drives Recoverybloggen på frivillig basis. Det mange ikke vet er at vi – i tillegg til bruke mye tid på bloggen – også bruker en del penger på den da vi betaler alle utgifter av egen lomme.

Derfor har vi nå startet en forening. En forening er en frivillig organisasjon, og dette gjør at Foreningen Recoverybloggen kan motta donasjoner og andre inntekter.

Foreningen Recoverybloggen har fått et eget kontonummer, og vi har startet nettbutikk! Alle eventuelle donasjoner vil gå uavkortet til drift av bloggen.

Vi har ingen økonomisk interesse av bloggen, men en nettbutikk vil for oss bidra til å senke våre egne kostnader på kjøp av de produktene vi har tilgjengelig. Alle som ønsker det kan også kjøpe våre produkter i vår nettbutikk. De pengene som blir lagt igjen i nettbutikk vil gå tilbake til drift av bloggen.

Vi har valgt T-shirt.no som leverandør av flere årsaker. Vi kunne funnet rimeligere løsninger hos utenlandske leverandører, men vi ønsker å støtte T-shirt. De er en del av Prima AS, og sysselsetter mennesker som har søkt eller fått innvilget varig uføretrygd i tiltaket varig tilrettelagt arbeid – VTA. Vi har også erfart at T-shirt lager produkter av svært høy kvalitet.

Dersom du ønsker å støtte Recoverybloggen kan du gjøre dette på flere måter:

Lenke til vår nettbutikk

Tips oss gjerne om det er noe annet du ønsker å se i vår nettbutikk – så kan vi se hva vi kan få ordnet med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s