Vi har skrevet artikkel på NAPHA!

Våre refleksjonskort får en del oppmerksomhet fra fjern og nær. Da NAPHA spurte om vi ville skrive en artikkel om refleksjonskortene kunne vi ikke si nei til det. 

Resultatet kan du lese her: “Gjør psykisk helsetjenesten recoveryorientert med refleksjonskort alle kan bruke”

Her på Recoverybloggen har vi mange flittige brukere av våre refleksjonskort og tilhørende støtteark (som vi legger ut annenhver uke). Vi laget kortene til bruk i Mestringsteam i Trondheim Kommune, der vi jobber til daglig. Senere har vi brukt bloggen til å gjøre dem tilgjengelige, og har videreutviklet konseptet. 

Bilde: http://www.napha.no

NAPHA er et nasjonalt kompetansesenter som jobber for å styrke lokale psykisk helse- og rustjenester for voksne. Vi sprer praksiserfaringer fra fagutøvere, brukere og pårørende, samt forskningsbasert kunnskap. NAPHA bidrar også til å utvikle og implementere helsepolitiske satsinger, retningslinjer og veiledere. Helsedirektoratet er vår oppdragsgiver, og vi samarbeider tett med andre kompetansesentre. (Hentet fra napha.no)
Vil du støtte arbeidet vårt? Da kan du vippse for eksempel 25,- eller 50,- kroner til Foreningen Recoverybloggen på Vippsnummer #723906. Alle donasjoner går i sin helhet til drift av bloggen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s